DAG til DAG LEVERING | FRI FRAGT OVER 499,- | KUNDESERVICE: +45 71 999 710
Svamperagout serveret på buratta
Vurderet til 5.0 stjerner af 1 personer
Antal
2 personer
Denne lækre svamperagout laves af svampe, der steges smukt gyldne på panden. Svampene vendes med trøffelsmør og sort trøffelcreme og anrettes over den lækre flødeagtige italienske ost Burrata.
Ingredienser
-
200 gram brune champignon/blandede svampe efter ønske
-
Salt, Made by Mama
-
Peber, Made by Mama
-
2 spsk sort trøffelcreme, Made by Mama
-
2 stk små burratakugler, eller 1 stor halveret
- 1 dl rå tranebær
- 1 spsk sukker
- 1 lille sjat vand
-
1 spsk trøffelsmør, Made by Mama
-
Trøffelolie , Made by Mama
- 1 stk citron, reven skal
- Blandede skyllede urter fx spæde salatblade, persille, basilikum, citrontimian..
Fremgangsmåde
Sylt tranebærrene
Kom de rå bær i en lille kasserolle med en lille sjat vand og sukker.
Kog op og rør rundt, så sukkeret bliver opløst.
Når bærrene begynder at springe, slukkes gryden.
Lad gryden køle ned.
Svamperagout
Rens svampene og skær dem i kvarte.
Rist dem godt på en meget varm pande.
- Sørg for hele tiden at ryste på panden - svampene må ikke branke, kun afgive væske og blive gyldne.Tag panden af varmen og vend trøffelsmørret i.
Lad det køle lidt ned.
Smag til med salt og peber.
Lige før anretningen vendes trøffelcremen i svampene.
Anretning
Læg en lille Burratakugle midt på tallerkenen.
Fordel de ristede svampe omkring osten.
Dryp med trøffelolie.
Fordel tranebærrene og pynt med salatblade og urter.
Riv frisk citronskal henover anretning og servér straks.
Tips & Tricks
TIP Svamperagouten kan også fint anrettes på et stykke ristet surdejsbrød eller ved siden af et stykke dejligt brød på siden af tallerkenen. Brød kan dog godt udelades, da det er en mættende ret i sig selv.
BURRATA Burrata er en frisk ost, der ligner mozzarella, men med meget blødere konsistens. Den færdige ost ligner en kugle med en diameter på mellem 7 og 10 centimeter (burratina) eller mellem 15 og 20 centimeter med en glat, skinnende og hvid overflade. Dens smag er mild og smøragtig.