Eksklusive og velsmagende

Firmagaver med en historie

Hvor der er fokus på kvalitet og bæredygtighed og sikkerhed for succes på tværs af målgrupper

Vi er klar til at hjælpe

Vi har gjort det nemt og hurtigt at sikre gaver til enhver smag og enhver målgruppe. Fælles for alle gaver, vi leverer, er den høje kvalitet, historien bag og den samlede oplevelse, som modtageren får.

Uanset om målgruppen er kunder, samarbejdspartnere eller medarbejdere og om anledningen er årets julegave, gaven til den nye medarbejder eller pakken til en reception, så er vi klar til at hjælpe.

Med gaveæsker fra Made by Mama slipper I for at skulle bekymre jer om at finde noget alle kan bruge, samtidig med at gaven er personlig, gennemtænkt og ikke den “typiske” vælg-selv gave.

Hos Made by Mama er vi erfarne i at levere gavesammensætninger med vores egne produkter, som sikrer modtagere på tværs af målgrupper en fantastisk oplevelse, og samtidig matcher de værdier og budskaber, I, som virksomhed, ønsker at kommunikere.

Med en gave fra os, er I sikre på, at kvalitet og ansvarlighed er i top.

Som inspiration - og for at gøre det let i en fart - har vi forberedt to pakker med nogen af vores mest populære produkter, som vi ved altid vækker begejstring. Indholdet kan du se nedenfor. Har du særlige ønsker, kan vi naturligvis også klare det.

Har du spørgsmål eller behov for hjælp, så er du altid velkommen at kontakte os på corporate@madebymama.com eller ringe på +45 71 999 710.

Firmagaver til enhver smag

Vi har løsningen

Vi har stor erfaring med at hjælpe julegaveansvarlige i virksomheder og har derfor gjort os umage for at sikre, at det kan klares nemt og problemfrit både i indkøbet, leveringen og med indholdet af vores pakker.

Det bliver ikke nemmere

Vi ved, at det kan være uoverskueligt at finde rundt i hele vores sortiment. Mange muligheder gør det af og til svært at vælge. Derfor har vi sammensat 2 ekstraordinære pakker, som vi ved rammer en bred målgruppe.

Vi er naturligvis altid klar til at lave oplæg på individuelle forespørgsler. Tøv ikke med at kontakte os.

To forslag

Pakkerne nedenfor er udtænkt til at give maksimal værdi for pengene og samtidig holde sig indenfor en rimelig (skattefri) beløbsramme. De to nedenstående pakker har begge en værdi af mere end 800 DKK inkl. moms – og prisen til firmagaven er 499 DKK inkl. moms (min. henhv. 6 eller 10 pakker).

Prisen er inkl. levering til 1 adresse, pakket og klar til udlevering.

Hvis I skal have mere end 20 pakker, kan vi strikke et separat tilbud sammen til jer.

Pakke 1

Pasta, nypresset olie og trøffel samt sødt

Delikatessepakke med vores lækre Pasta Trenette, tapenade på sorte trøfler og oliven, linguette med salt og peber, vores spicy oliven, de nye lækre soltørrede tomater, den exceptionelle pistacie spread og den nypressede olivenolie fra vores egen produktion.

(min. køb 6 pakker)

Pakke 2

Pizza & Sødt

Pizzapakke med vores smukke og funktionelle pizzahjul i rustfrit stål, vores pizzamel (som sikrer perfekte bunde, hvor der kun skal tilsættes vand), økologisk chiliolie og pizzakrydderi, som giver smag til pizzaen, nocciolata på rene hasselnødder fra Piemonte og naturligvis vores prisvindende parmesan.

(min. køb 10 pakker)

Kontakt Os

Lad os hjælpe med at finde den helt rigtige løsning til jer. Udfyld formularen - eller send en mail direkte til os på corporate@madebymama.com, så kontakter vi dig senest først kommende hverdag.

Du er også altid velkommen til at ringe på +45 71 999 710. Vi sidder klar til at hjælpe.

Vi ser frem til at høre fra dig

Ofte stillede spørgsmål

Kan I levere til flere adresser?

Ja. Og vi har hjulpet virksomheder med at levere hundredevis af gaver til enkeltpersoner over hele verden - håndpakket med personlige kort.

Kan jeg få pakket et kort i mine gaver?

Ja. Og vi kan også få kortet produceret til dig hos vores trykkeri, som ligger lige ved siden af vores lager i Italien.

Kan jeg selv sammensætte min gave?

Ja. Vi kan lave gaver til næsten ethvert prispunkt og enhver lejlighed. Lige fra årets julegave, receptionsgave eller til den særlige lejlighed.

Er alle varer fra Italien?

Ja. Vi producerer og får produceret alle vores varer i Italien. Vi har selv boet i Italien i knap 7 år og har brugt den tid på at finde de dygtigste producenter.

Hvad er reglerne mht. SKAT?

Reglerne siger, at hvis julegaven har en værdi på højst 900 kr., så er den altid skattefri – uanset at årets samlede gaver overstiger 1.200 kr. For yderligere oplysninger anbefaler vi at du kontakter din revisor eller nærlæser reglerne hos SKAT her.

Kan produkterne holde sig?

Ja - alle vores varer holder sig typisk mere end 1 år fra leveringsdatoen. Selv uden brug af konserveringsmidler. Der er ingen kølekrav.

Kan jeres parmesan også holde sig?

Ja - vores parmesan er vakuumpakket og holder sig ved op til stuetemperatur typisk i ca. 4-6 måneder efter, vi leverer.