vores verden

Made by Mama

Den Ægte Italienske Passion & Kærlighed

Vores garanti og løfte

Du skal vide, at der bag hvert produkt, du køber fra os, er et menneske. Et menneske vi kender indgående, vi tror og stoler på og som vi ved, er med til at give dig, som kunde, den bedst tænkelige oplevelse.

Andrea rister vores kaffe sammen med sin søn. Ilenia og hendes kollegaer vender og pakker vores parmesan. Massimo sikrer den helt rette balance i vores balsamico. Sådan kunne vi fortsætte med alle vores producenter, og hvis du ønsker at høre historierne, er vi ikke bange for at dele dem.

De er alle - ligesom os - stolte af deres håndværk og har alle en kompromisløs tilgang til kvalitet, når de laver vores produkter og holder fast i vores princip om at bruge 100% naturlige ingredienser.

Når du køber et produkt fra Made by Mama, er disse mennesker vores Mama’s. Du får deres kærlighed og passion i hver tår af kaffen og hver bid af osten. Du får deres respekt for arv og deres jord.

Vi ved, hvem der står bag hvert eneste produkt, og hvordan de har lavet det.
Og det er vores garanti og løfte til vores kunder.

“Skandinaver i Italien – nu Italienere i Skandinavien"

At bytte vores travle liv i Danmark ud med mere end 6 år i Italien har sat sit aftryk på os. Italien har smittet af på os som mennesker og vil altid bo i os. Igennem Made by Mama deler vi ud af de produkter og oplevelser, vi i dag ikke selv kan leve foruden. Vi deler de mennesker, vi har mødt, og deres kompetencer med dig.

Gennem vores eget liv i Italien opdagede vi glæden ved kvalitet i de små ting og oplevede, at smagen af passion og dedikation ikke kan fakes. Passionen og dedikationen fra en ægte Italiensk “Mama”.

Vi startede selv som producenter med at lave vores egen olivenolie og har i samarbejde med vores unikke producenter sammensat og udviklet en kollektion bestående af flere end 60 produkter af højeste kvalitet.

Vi har gjort tingene på vores egen måde. Italiensk kvalitet, kombineret med den simple, rene æstetik af det nordiske. Det bedste fra os – Made by Mama.

Vores Historie

Made by Mamas historie er en forlængelse af vores eget lille eventyr. Et eventyr med start tilbage i starten af 2012, hvor vi flyttede til smukke Toscana.

“Skandinaver i Italien – nu Italienere i Skandinavien"

At bytte vores travle liv i Danmark ud med knap 7 groundede år I Italien har sat sit aftryk på os. Italien er smittet af på os som mennesker og vil altid bo i os. Efter vi flyttede tilbage, indså vi, at vores oplevelser måtte deles. De mennesker, vi har mødt og det de kunne, måtte deles.

Vi opdagede glæden ved kvalitet i de små ting og at smagen af passion og dedikation ikke kan fakes. Passionen og dedikationen fra en Italiensk “Mama”.

Vi startede med at lave olivenolie til os selv, som vi delte med dem, der stod os nærmest. men blev hurtigt overvældet over alle de, der spurgte, om de også kunne købe en flaske. Det blev starten på Made by Mama.

Vores værdier

Læs vores grundlæggende principper og hvad vi mener, når vi siger "Bees and Trees"