DAG til DAG LEVERING | FRI FRAGT OVER 499,- | KUNDESERVICE: +45 71 999 710
Sandwich med rejesalat
Vurderet til 5.0 stjerner af 1 personer
Antal
4-6 personer
Rejesalat er en klassiker, men det bliver den bestemt ikke dårligere af. Denne rejesalat er så nem, at det næsten ikke er en opskrift. Her kan du improvisere, hvis du vil, jeg guider naturligvis herunder.
Ingredienser
- 4-6 god sandwichboller
- 2 salatblade per bolle
-
ca. 10 stk. kogte rejer pr. bolle, alt efter størrelse
- 2,5 dl cremefraiche 38%, eller græsk yoghurt 10% - evt. halvt af hvert
-
1 glas tomatsauce, Made by Mama
- 1 nip sukker
-
1 dryp hvid balsamico, Made by Mama
-
Salt fra kværn, Made by Mama
-
Peber fra kværn, Made by Mama
- 1 lille stilk dild
- 1 nip tørret chili eller cayennepeber, kan udelades
- Tynde skiver af rød chili, kan udelades
Dressing
Fremgangsmåde
Rør ingredienserne til dressingen sammen.
Start med halvdelen af cremefraichen/yoghurten og rør tomatsauce i. Dressingen må endelig ikke blive for tynd.
Smag til med sukker, balsamico, salt og peber fra kværn.
Byg sandwichen
Lun bollerne
Halvér de lunede boller og kom salatblade i.
Fyld rejesalaten i og stik evt. en trægrillpind igennem til at holde sammen på det hele.
Tips & Tricks
TIP: Skal du på skovtur, tages salatblade og rejesalaten med i bøtter og sandwichen samles, lige før den skal spises.