DAG til DAG LEVERING | FRI FRAGT OVER 499,- | KUNDESERVICE: +45 71 999 710
Røræg med trøffelsmør
Vurderet til 5.0 stjerner af 1 personer
Antal
2 personer
Røræg er en brunchklassiker, men i dag giver vi den et luksuriøst twist. Æg og trøfler komplimenterer hinanden rigtig godt og smager skønt sammen.
Ingredienser
- 2 stk æg pr. person
- 2 spsk mælk eller vand
-
1 nip salt
-
2 spsk trøffelsmør, Made by Mama
-
Peber fra kværn, Made by Mama
- Purløg
- Parmaskinke (kan udelades)
Fremgangsmåde
Pisk æg, mælk, krydderier og parmesanost let sammen med en gaffel.
Smelt trøffelsmørret på en lun pande og hæld æggemassen over.
Vend forsigtigt æggemassen i smørret til den ønskede konsistens.
Anret røræg på et fad sammen med parmaskinke.
Pynt med purløg.
Tips & Tricks
TIP: Til slut kan du komme en ekstra teske trøffelsmør ved, som smelter ind i rørægget.