DAG til DAG LEVERING | FRI FRAGT OVER 499,- | KUNDESERVICE: +45 71 999 710
QUINOASALAT
Vurderet til 5.0 stjerner af 1 personer
Antal
4 personer
En fyldig og quinoasalat med sprød grønkål, rød spidskål, søde dadler, friske granatæblekerner, parmesan og saltede mandler. Vildt god både til frokost og aftensmadstilbehør, og opskriften er heldigvis nem at gå til.
Ingredienser
- 2 dl. quinoa
- 1/2 rød spidskål
- 4 stængler grønkål, skyllet og hakket (du kan også købe poserne, hvor det er færdighakket)
- 1 granatæble, kerner
- 6 friske dadler
- 75-100 g parmesan, brudt i små stykker, Made by Mama
- 4 spsk ekstra jomfruolivenolie, Made by Mama
- 4 spsk granatæble balsamico, condimento, Made by Mama
Fremgangsmåde
- Kog quinoa, som anvist på pakken, og lad det køle af.
Vend quinoa, grønkål og rød spidskål med olivenolie og granatæble balsamico.
- Brug hænderne til at massere kålen, så den falder let sammen.- Fjern stenene fra dadlerne og skær dem i mindre stykker.
Vend halvdelen af de hakkede dadler, granatæblekerner, parmesan i kålen.
Kom salaten en i serveringsskål og top den med resterende hakkede dadler, granatæblekerner og parmesan.
- Hak saltede mandler groft og drys dem over salaten lige inden servering.