DAG til DAG LEVERING | FRI FRAGT OVER 499,- | KUNDESERVICE: +45 71 999 710
Pasta trenette med tomater
Vurderet til 5.0 stjerner af 1 personer
Antal
4 personer
Pasta trenette med friske tomater er en klassiker i det italienske køkken og en stensikker favorit hos både børn og voksne. Det er en super lækker og enkel ret, der kan laves på 30 minutter.
Ingredienser
-
320 gram pasta trenette, Made by Mama
- 18 stk gule og røde tomater
-
½ dl økologisk Ekstra Jomfruolivenolie, Made by Mama
-
Et par dryp citronolie, Made by Mama
- Frisk persille, timian og basilikum
-
Friskrevet parmesan, Made by Mama
-
Salt fra kværn, Made by Mama
-
Peber fra kværn, Made by Mama
Fremgangsmåde
Tænd ovnen på 200 grader.
Skær de friske tomater ud i både og vend dem i ekstra jomfruolivenolie.
Fordel dem på en bræddepande og slut af med at give dem salt og peber.
Giv tomaterne 20-30 min. i ovnen til de bliver let karamelliserede.
Hak persille, timian og basilikum fint.
Når tomaterne er færdige, kan du sætte pastaen over.
- Når det har kogt i 4 min. hældes vandet fra og pastaen vendes med de bagte tomater og de finthakkede krydderurter.Portionsanret det i dybe tallerkner eller skåle og slut af med en god spiseskefuld citronolie.
Top med revet parmesan for at give retten et ekstra lækkert touch.