DAG til DAG LEVERING | FRI FRAGT OVER 499,- | KUNDESERVICE: +45 71 999 710
Trøffelæg
Vurderet til 5.0 stjerner af 1 personer
Antal
6-8 personer
Forbered en nem, men skøn, lille snack til dine gæster. En hapser man kan spise til øl eller drinks. De dejlige trøffelæg er desuden et oplagt valg, når påsken nærmer sig.
Ingredienser
-
4 æg
-
2 spsk trøffelmayonnaise, Made by Mama
-
1 dryp citronolie, Made by Mama
-
1 dryp hvid balsamico, Made by Mama
-
1 silk bladselleri, meget fint hakket
-
Hakket æggehvide
-
Italiensk havsalt, Made by Mama
-
Peber, Made by Mama
-
2 skriver ristet rugbrød
-
Bladselleritop i små stykker
-
Rosa peberkorn
-
Pastakrydderi, Made by Mama
Topping
Fremgangsmåde
Kog æggene i 10 minutter.
Hæld koldt vand over, bank let på skallen, så den krakelerer – nu er æggene nemme at pille efter et par minutter.
Halvér de pillede æg på langs; tag forsigtig blommerne ud, og passér dem igennem en sigte. Brug bagsiden af en spiseske.
Skær en lille bitte skive af bunden af de 8 halve æg.
Hak hviden fint.
Rør æggeblommerne sammen med trøffelmayonnaise, finthakket bladselleri og æggehvide, og smag til med citronolie og gerne lidt hvid balsamico.
Justér med salt og peber.
Fordel trøffelcremen i de halve æggehvider. (Brug to teskeer).
Arrangér trøffelæggene på et fad og drys let med valgfrit tørret krydderi.
Top med selleritop og rosa peberkorn.
Lige før servering drysses sprøde rugbrødscroutoner over.