DAG til DAG LEVERING | FRI FRAGT OVER 499,- | KUNDESERVICE: +45 71 999 710
Smørrebrød med stenbiderrogn
Vurderet til 5.0 stjerner af 1 personer
Antal
1-2 personer
Der er sæson for stenbiderrogn og det er tegn på forårets komme.
Prøv den fine danske caviar på et stykke smørrebrød med ny kartofler under. I stedet for at toppe med den klassiske cremefraiche, så prøv en dressing med trøffelmayonnaise.
Ingredienser
- 1 skive ristet rugbrød
- Salatblade
- Nye kogte kolde kartofler, små
- Stenbiderrogn, renset
- Dild til pynt
-
Piment d´Espelette eller cayennepeber til pynt
-
3 tsk trøffelmayonnaise
- 1 tsk cremefraiche 18%
-
1 dryp hvid balsamico
-
1 nip salt
-
1 nip Piment d´Espelette eller cayennepeber
TRØFFELDRESSING
Fremgangsmåde
Rør dressingen sammen og smag til.
Smør rugbrødet med smør.
Fordel salatblade ovenpå og de nye kogte kartofler i skiver.
Top med trøffelcremen og til sidst lægges stenbiderognen på.
Pynt med dild og Piment d´Espelette.
UHM – der er ikke mere at sige til det end VEL´BE´KOMME.