DAG til DAG LEVERING | FRI FRAGT OVER 499,- | KUNDESERVICE: +45 71 999 710
Reje Rolls
Vurderet til 5.0 stjerner af 1 personer
Antal
4 personer
Denne reje roll er den perfekte showstopper f.eks. som en stående forret, ved din sommergrill eller serveret som forret til en frokost i sommerlandet. Den er også lækker på picnicturen; vent dog med at fylde salaten i brødet, til lige før de skal spises ude i det fri. Perfekt som natmad ved havefestens afslutning.
Du kender sikkert den klassiske Crab roll – et pølsebrød fyldt med krabbesalat. Eller en Toast Skagen eller svenskernes rejesalat spist med ristet brød til. Her kommer en ny up-dateret udgave af en roll, der er et miks af de to kendte retter: rejer vendt i trøffelmayonnaise fyldt i et lækkert pølsebrød.
Ingredienser
-
4 stk pølsebrød, gerne briochepølsebrød.
-
2 spsk trøffelmayonnaise, Made by Mama
- 2 spsk græsk yoghurt 10%
-
1 nip salt, Made by Mama
- 1 nip sukker
- 1 nip cayennepeber
- 1 dryp citronsaft
-
1 dryp trøffelolie, Made by Mama, kan udelades
- 1 spsk kapers, let hakket
- 4 stk cornichons, finthakket
- 1/2 stk forårsløg, kun det hvide, finthakket
- 150-170 gram kogte rejer
- 1 lille hjertesalat i både
- 1 rød chili, i tynde skiver
- 4 små tomater, halveret
Fremgangsmåde
DRESSINGEN
Rør dressingen sammen til cremet konsistens.
- Smag til.Vend fyldet i dressingen.
Vent med rejerne til sidst.
BYG RULLEN
Lun briochepølsebrødene i ovnen eller på en brødrister.
Skær to skrå snit, fra højre og venstre, ned midt i brødet og fjern den opståede trekant brød, så der bliver plads til fyldet.
Arranger salatbladene og top med rejesalaten.
Pynt og server straks.