DAG til DAG LEVERING | FRI FRAGT OVER 499,- | KUNDESERVICE: +45 71 999 710
Popcorn med trøffel
Vurderet til 5.0 stjerner af 1 personer
Genial lille luksus til både hverdag og fest. Trøffelsmag og salt er rigtig godt til champagne! En kold øl eller et godt glas vin er heller ikke en dum ide.
Trøffelpopcorn er heldigvis super nemme at lave. Husk at købe en pose majskerner – så er de parat, når ”trangen” melder sig.
Ingredienser
-
2 spsk trøffelolie, Made by Mama
-
2 spsk smør
- 1 dl majskerner beregnet til popcorn
-
1 spk trøffelolie, Made by Mama
- Trøffelsalt fra kværn, Made by Mama
-
Peber fra kværn, hvis du synes, Made by Mama
TOPPING
Fremgangsmåde
Kom trøffelolie og smør i en stor, gerne høj, gryde på høj varme.
Drop et par majskorn ned i gryden, og se efter om de popper.
Hvis ja – kommes 1 dl popcorn ned i gryden og låget lægges på.
Skru lidt ned for varmen.
Ryst gryden for at fordele olien.
Når majsene er poppet, tages gryden af varmen.
Dryp med lidt trøffelolie og smag til med trøffelsalt og måske en anelse peber fra kværn.
Kom de lune trøffelpopcorn i en skål og servér straks.