DAG til DAG LEVERING | FRI FRAGT OVER 499,- | KUNDESERVICE: +45 71 999 710
Pesto af soltørrede tomater
Vurderet til 5.0 stjerner af 1 personer
Antal
4-6 personer
Denne lækre pesto er vegetarisk, men den ligner og smager næsten som en kødsauce. Den er simpelthen så nem at køre på en minihakker, og når pastaen er kogt, så er der mad på bordet på 15 minutter. Pynt med lidt friske tomater og basilikum og server en salat på siden. Et godt stykke ristet brød passer også fint til pestoen.
Jeg laver altid en stor portion af den røde tomatpesto. Den er genial i madpakkerne til gnavegrønt eller smurt i en sandwichbolle.
Ingredienser
-
1 glas soltørrede tomater, brug også olien i glasset, Made by Mama
-
4 spsk. solsikkekerner
-
1 stor rød peberfrugt
-
100 gram revet parmesanost, Made by Mama
-
1-2 dl ekstra jomfruolivenolie, alt efter hvor cremet du ønsker pestoen, Made by Mama
-
1 sjat iskoldt vand
-
1 god sjat hvid balsamico, Made by Mama
-
Peber fra kværn, Made by Mama
Fremgangsmåde
Kør ingredienserne sammen i en minihakker til passende konsistens.
Smag til med hvid balsamico og peber fra kværn.
- Vær varsom med salt. Husk parmesanosten salter i sig selv.
Tips & Tricks
TIP Jeg foretrækker en grov pesto med struktur. Hvis du ønsker pestoen mere lind og cremet, så brug en blender.