DAG til DAG LEVERING | FRI FRAGT OVER 499,- | KUNDESERVICE: +45 71 999 710
Pasta trenette med citronsauce
Vurderet til 5.0 stjerner af 1 personer
Antal
4 personer
Pasta i citronsauce er en dejlig frisk forårsret. Spis den alene som en lille forret, eller server pasta med citronsauce til lammekoteletter, et stykke stegt fisk eller kylling. Gør alt parat og lav retten lige før den skal spises.
Ingredienser
-
400 gram pasta trenette, Made by Mama
- 1 stk citron øko str. M – fintreven skal og saft
-
1 spsk pastakrydderimix, Made by Mama
-
125 gram friskrevet parmesan, Made by Mama
-
1 dl citronolie, Made by Mama
- 1 spsk let knust rosa peberkorn - kan udelades
-
1 nip salt, Made by Mama
-
Lidt friskkværnet peber, Made by Mama
Fremgangsmåde
Sæt en stor gryde vand over; tilsæt 2 spsk groft salt og kog pastaen efter anvisningen på pakken.
Skallen af citronen rives fint og saften presses.
Fjern kernerne.
I en stor skål blandes pastakrydderi, olie, citronskal og -saft og den fintrevne parmesanost.
Saucen smages til med lidt salt og peber.
- Tilsæt evt. let knust rosa peberkorn – den smager skønt i denne ret.
OBS: Pas på med at salte for meget. Parmesanosten er salt i sig selv.Pastaen koges og drænes for vand.
Gem lidt af kogevandet.Start med at blande et par spsk af kogevand i citron/osteblandingen.
Vend hurtigt den varme pasta i ”saucen” til al pasta er dækket.
- Tilsæt evt lidt mere af kogevandet.Anret i de forvarmede serveringstallerkener og velbekomme!
Tips & Tricks
TIP Kom kogende vand i de tallerkener, der skal bruges til at servere pastaretten i, så de ikke tager al varmen ud af den færdige pastaret.