DAG til DAG LEVERING | FRI FRAGT OVER 499,- | KUNDESERVICE: +45 71 999 710
Pasta med svampe og trøffelolie
Vurderet til 5.0 stjerner af 1 personer
Forfatter:
Antal
4-5 personer
Buon appetito!
Ingredienser
- 1 stk finthakked rødløg
- 1 fed hvidløg
- 500 gram blandede svampe
- saften fra en halv citron
-
320 gram Pasta Pappardelle, Made by Mama
-
Økologisk ekstra jomfruolivenolie, Made by Mama
-
Trøffelolie, Made by Mama
-
Salt, Made by Mama
-
Peber, Made by Mama
- Frisk timian
- Evt. trøfler
Fremgangsmåde
Sauter rødløg og hvidløg på en pande med olivenolie, til løgene er blevet klare og bløde.
Tag løgene af panden, skru helt op for varmen og rist svampene på panden under omrøring.
Varmen skrues ned og løgene tilsættes sammen med citron, salt og peber.
Imens koges pastaen efter pakkens anvisning.
Rør pasta og svampeblanding sammen og vend det med trøffelolien.
Lige før servering drysser du med frisk timian og evt. høvlede trøfler.