DAG til DAG LEVERING | FRI FRAGT OVER 499,- | KUNDESERVICE: +45 71 999 710
PASTA FIDANZATI MED TRØFFELCREME
Vurderet til 5.0 stjerner af 1 personer
Antal
4 personer
Pasta med svampecrema er ægte comfort-food, som passer perfekt til en kold efterårsdag.
Brug gerne blandede svampe eller fx kun brune champignon. Pasta med svampesauce er en lidt ”tung” ret, lækker cremet og fyldt med smag. Server derfor gerne en frisk og sprød sæson salat på siden.
Ingredienser
-
400 gram pasta Fidanzati
-
1 god sjat olivenolie
-
1 løg finthakket
-
250 gram blandede svampe, rensede og skåret i rustikke stykker
-
4 stilke frisk timian 1 laurbærblad, kan udelades
-
1 fed hvidløg fintrevet 1 sjat hvidvin, kan udelades
-
½ citron øko, reven skal og saft
-
2 dl piskefløde
-
1 glas hvid trøffelcrema, Made by Mama
-
1 håndfuld reven parmesan ost, Made by Mama
-
Trøffelsalt fra kværn, Made by Mama
-
Lidt kogevand fra pastaen
Fremgangsmåde
Kog pastaen efter anvisningen på pakken.
- Gem lidt af kogevandet til saucen.Rist finthakket løg af i jomfruolivenolie til let gyldne.
Tilsæt svampene, timian og laurbærblad og svits rundt
- De må ikke branke.Tilsæt fintrevet hvidløg og svits rundt.
Kom en lille sjat hvidvin (eller vand) på panden og kog hurtigt af.
Hæld fløden over svampeblandingen og lad saucen simre let i 5-10 minutter.
Smag nu saucen til med citronskal- og saft og 2-3 tsk trøffelcreme.
– Det er forskelligt hvor kraftig trøffelsmag man kan lide, så smag dig frem.Vend reven parmesanost i saucen og slut tilsmagningen af med trøffelsalt og peber fra kværn.
Vend den kogte pasta i svampesaucen
OBS: Saucens konsistens kan justeres med lidt af kogevandet fra pastaen.
Anretning
Anret på varme dybe tallerkener, top med reven parmesanost og et par dryp trøffelolie
– Sæt en blandet sæson salat på bordet, der toppes med mørk balsamico.