DAG til DAG LEVERING | FRI FRAGT OVER 499,- | KUNDESERVICE: +45 71 999 710
Påskebrød
Vurderet til 5.0 stjerner af 1 personer
Antal
10-12 personer
Brødene er formet som små fuglereder, hvor jeg har lagt et æg i midten. Geniale til at tage med på påskepicnic. Det bagte æg bliver som et hårdkogt æg. Når du er fremme, hvor maden skal spises, pilles ægget – og spises sammen med brødet. Dyp brødet i tomatsauce og ægget i trøffelmayonnaise; så bliver maden ude i det fri, ikke meget bedre.
Ingredienser
-
1 pose pizzamel, Made by Mama
-
1 dl ekstra jomfruolivenolie, Made by Mama
-
Pastakrydderi, Made by Mama
- 12 æg str M
- Krydderurter på stilk, kan udelades
-
1 glas tomatsauce, Made by Mama
-
1 glas trøffelmayonnaise, Made by Mama
Til at dyppe brødene i:
Fremgangsmåde
Ælt dejen sammen som beskrevet på pakken.
Tænd ovnen på 175 grader.
Efter endt hævning deles dejen i 3 lige store stykker, der igen deles i 4 lige store stykker dej.
Nu har du 12 stykker dej.
Hver stykke dej deles nu i 2, og de to stykker dej trilles til de er ca. 30 cm lange og snoes sammen.
Form en ring af snoningen og sæt den på en bageplade, beklædt med bagepapir.
Dejringene pensles med jomfruolivenolie, drysses med pastakrydderi og der kværnes trøffelsalt henover.
Stik evt. krydderurtegrene ind, hist og pist (kun dekoration) og placér 1 råt æg i hver dejrede.
Lad rederne efterhæve ca. 15 minutter, eller til de er vokset lidt.
Bag brødene i ovnen ved 175 grader i cirka 20 minutter, til de er gyldne og gennembagte.
Server brødene lune, pil ægget og spis det sammen med brødet.
Dyp brødet i tomatsauce og smør trøffelmayonnaise på det pillede æg.
Tips & Tricks
TIP: Når æggene er kommet ud af ovnen, kan du dekorere dem med tuschpenne, mens de sidder fast i brødet.