DAG til DAG LEVERING | FRI FRAGT OVER 499,- | KUNDESERVICE: +45 71 999 710
Parmesan
Vurderet til 5.0 stjerner af 1 personer
Made by Mamas parmesan er lagret i 27 måneder, fordi det er her ostens balance mellem fedme og syrlighed er helt perfekt. Den er produceret i en lille by i Emilia-Romagna. Her får du 5 fif til, hvordan du kan bruge din parmesan. Buon appetito!
Fremgangsmåde
Snackstykker. Bryd osten med en ægte parmesankniv. En stor del af nydelsen sidder i duften, så husk at dufte til parmesanen, inden du sætter tænderne i den
Osteskorper. Skær skorperne af osten, og frys dem ned i mindre stykker. Brug et stykke til at give smag i gryderetter, supper og pa- stasaucer.
Fint revet. Brug fintrevet parmesan i salatdressinger f.eks. til Cæsar salat, eller drys parmesan ”sne” over en færdig salat.
Høvlede flager. Høvl parmesan over varme retter eller salater. Brug et Made by Mama mulitijern.
Groft revet. Drys groft revet parmesan over pizza eller retter, der skal gratineres i ovnen. Også velegnet til parmesan chips.
Tips & Tricks
Opbevaringstip: Du kan få vores parmesan til at holde længere ved at gøre følgende.
1) Pak parmesanen ud af ostepapiret og vakuumindpakningen.
2) Gem ostepapiret som osten kommer i. (Papiret med Made by Mama-printet på)
3) Efter brug, skæres kanten af parmesanosten og lægges til side.
4) Pak den overskydende parmesan ind i ostepapiret, læg den i en åben frysepose, der placeres i køleskabet.
Kanten på vores parmesanost er 100% tørret parmesan, så ved at fjerne denne, holder osten bedre på fugten, for at danne en ny skorpe. Dette gør, at den nu kan holde i op til 1-2 måneder.
5) Den afskårne kant kan du gemme i fryseren og med fordel anvende til langtidssimreretter såsom kødsovs. Parmesanosten tilføjer dejlig umamismag til retten, og på den måde bruger du hele osten og undgår madspild.