DAG til DAG LEVERING | FRI FRAGT OVER 499,- | KUNDESERVICE: +45 71 999 710
Pappardelle med kødboller i tomatsauce
Vurderet til 5.0 stjerner af 1 personer
Antal
4 personer
I skrivende stund får jeg snart to skolebørn hjem, og jeg ved at der breder sig et stort smil, når jeg fortæller, at der er pappardelle med kødboller i køkkenet fra dagens foto. Det er en klar favorit hos os, og med et par hurtige tips og tricks tager den ikke lang tid at lave.

Ingredienser
-
400 gram Pappardelle, Made by Mama
-
1 glas tomatsauce, Made by Mama
- 350 gram hakket oksekød
-
2 fed hvidløg, finthakket
-
1,5 spsk pastakrydderi, Made by Mama
-
1,5 tsk salt, Mama by Mama
-
20 gram groftrevet parmesan, Made by Mama
- 1 æg
-
Friskkværnet peber, Made by Mama
-
2 spsk ekstra jomfruolivenolie til stegning, Made by Mama
-
Evt. chiliolie, Made by Mama
Fremgangsmåde
Rør farsen til kødbollerne sammen; form dem i mundrette kugler og steg dem på en pande i olivenolie.
Sæt vand over og kog pastaen.
Når alle kødboller er stegt, skruer du ned for varmen og hælder tomatsaucen på.
OBS: Tomatsaucen skal kun lige varmes igennem, så afpas tiden med pastaen og kom den på, når der er fem minutter tilbage af pastaens kogetid.
ANRETNING
Anret i en stor pande.
Kom pastaen på først og hæld kødbollerne og tomatsaucen over.
Spis med masser af friskrevet parmesan og et par dryp chiliolie.