DAG til DAG LEVERING | FRI FRAGT OVER 499,- | KUNDESERVICE: +45 71 999 710
NYTÅRS-TRENETTE MED TRØFFELSMØR OG SVAMPE
Vurderet til 5.0 stjerner af 1 personer
Antal
4-6 personer
En lækker pastaret der både kan give et afbræk i julemaden, men også være nytårsinspiration. Den er eksklusiv, nem at lave til mange og få og kan laves på under 15 min. For at pynte og give lidt ekstra fylde har vi toppet retten med forskellige svampe. De er købt i supermarkedet, der ofte har et stort udvalg i denne tid.
Ingredienser
-
1 pose pasta, Made by Mama
- 1 glas trøffelsmør, Made by Mama
- Dryp af trøffelolie, Made by Mama
- Trøffelsalt, Made by Mama
- Blandede svampe (kan udelades)
Fremgangsmåde
Rist svampene gyldne i lidt trøffelolie på en varm pande.
Pssst! Top godt med salt.Kog pastaen og hæld vandet fra.
Vend trøffelsmørret i den varme pasta.
Anretning
Dryp med trøffelolie og trøffelsalt og placer de ristede svampe rundt omkring pastaen.
- Enkelt og elegant og nemt at tilberede og smukt at servere som første ret f.eks. nytårsaften.Server straks
Tips & Tricks
TIP: Anret gerne på mørke tallerkener.