DAG til DAG LEVERING | FRI FRAGT OVER 499,- | KUNDESERVICE: +45 71 999 710
Nocciolata-snurrer med kanel og puddersukker
Vurderet til 5.0 stjerner af 1 personer
Forfatter:
Antal
16 personer
Nocciolata-snurrer med kanelog puddersukker. En nem chokoladeversion af den klassiske kanelsnurre.
Ingredienser
-
1 pose pizzamel med gær, Made by Mama
- 1 spsk vaniljesukker
-
1 glas chokolade-smørepålæg af hasselnødder (Nocciolata), Made by Mama
- Kanel
- Puddersukker
- 1 stk æg
- 1 sjat mælk
-
Tesukker/Perlesukker
Fremgangsmåde
Kom vand, mel, gær og vaniljesukker i en stor skål.
Ælt dejen som beskrevet på pakken.
Lad dejen hæve 1,5 time et lunt sted.
Del dejen i 2 stykker
- Det er nemmere at arbejde med end med hele dejklumpen på én gang.Rul dejen ud på et meldrysset bord til den måler ca. 25 X 42 cm.
Smør Nocciole ud på 3/4 af dejen, det vil sige 28 cm ned af dejstykket, med en paletkniv.
OBS: Nocciolata’en skal være stuetemperatur.
Drys kanel ovenpå og smuldre puddersukker ovenpå, begge dele indenfor ¾ af dejen (28 cm).
Fold stykket uden fyld, halvejs ind over området med fyld og fold det sidste stykke (14 cm) indover.
Dejen er nu foldet 3 gange og har 2 striber fyld.
Rul nu stykket en lille smule ud - meget forsigtigt.
Skær stykket i 8 lige bredde striber på den korte led.
SÅDAN SNURRER DU
Tag 1 strimmel dej af gangen, og hold den ned imod bordet med to fingre i venstre side.
Sno med højre hånd strimlen VÆK fra kroppen.
- Løft den snoede strimmel op med begge hænder, og sno den rundt om 3 fingre IND imod kroppen og dut dejenden ind i hullet i midten.Det skal gå lidt tjept!
Først rulle/sno væk fra kroppen, derpå vikle imod kroppen.
- Check evt. Meyers ”Den perfekt snurrede kanelsnurre” med Maria på Youtube.Gentag processen med den anden dejklump.
Sæt de færdige snurrer på en bageplade beklædt med bagepapir. Eller i en slip let muffinform, eller i store papirforme.
Pisk ægget sammen med mælken med en gaffel.
Pensl snurrerne med blandingen og drys med tesukker eller perlesukker.
Bag snurrerne i en forvarmet ovn ved 200 grader i 10–15 minutter.
Husk – ikke to ovne bager ens, så sæt uret på 10 minutter og check løbende
Tips & Tricks
TIP Du kan evt. smøre smør på snurrerne – men det er ikke nødvendigt.