DAG til DAG LEVERING | FRI FRAGT OVER 499,- | KUNDESERVICE: +45 71 999 710
MbM Kartoffelsalat
Vurderet til 5.0 stjerner af 1 personer
Ingen dansk sommer uden nye kartofler. De kan gøres klar og koges i god tid. Hvis du kan nå det, så lad kartoflerne marinere i dressingen et par timer – men du behøver det faktisk ikke. Anret kartoffelsalaten lige før serveringen, gerne på et fladt fad, det giver den flotteste servering fremfor i en dyb skål.
Husk - du kan sagtens blande kartoflerne med de grøntsager og salater du holder mest af.
Opskriften er så nem, at den nærmest ikke er eksisterende. Med Made by Mamas smagfulde olier og balsamico i køkkenet kommer du hurtigt i mål.
Ingredienser
-
1 hjertesalat
-
400 g små nye kolde kogte kartofler
-
½ blomkålshoved i små buketter
-
2 håndfulde nybælgede grønne ærter
-
Basilikumblade og hakket persille
-
1 dl ekstra jomfruolivenolie, Made by Mama
(Du kan også bruge citronolie, Made by Mama) -
2 – 3 spsk hvid Balsamico, Made by Mama
-
Salt fra kværn, Made by Mama
-
Peber fra kværn, Made by Mama
Salaten
Basismarinaden
Fremgangsmåde
Basismarinaden
Alle ingredienser røres sammen i en skål
Hvis du vil give den lidt ekstra smag, kan du dryppe lidt af den mørke Balsamico henover lige før serveringen.
Et par timer før servering
Kog kartoflerne
Marinér de kogte kartofler i basismarinaden
Servering
På en bund af grønne salatblade anrettes de kogte marinerede kartofler.
Har du ikke nået det, så drypper du bare marinaden henover.Drys blomkål og ærter over kartoflerne og pynt med basilikum og evt. hakket persille
Tips & Tricks
TIP Sæt en flaske mørk Balasmico frem og lad dine gæster selv dryppe lidt ekstra ”guld” henover den lækre kartoffelsalat.