DAG til DAG LEVERING | FRI FRAGT OVER 499,- | KUNDESERVICE: +45 71 999 710
Koldskål med hasselnøddemarengs
Vurderet til 5.0 stjerner af 1 personer
Antal
4-5 personer
En af sommerens bedste desserter. Let, lækker og altid populær – især blandt børn. Køb koldskålen færdig, eller lav den selv. Knus Brutti ma Bouni hasselnøddemarengs over koldskål. Det smager simpelthen bare gudegodt – og giver et lækkert nyt twist!
PS – i denne opskrift bruger jeg ikke æg.
Ingredienser
- 1 liter kærnemælk
- 2 dl græsk yoghurt 10%
- 1 citron, reven skal og saften
- 1 dl flormelis
- 1/2 stang vanilje, kun kornene eller 2 tsk vaniljepulver
- 1 lille sjat piskefløde
- 2 stilke mynte
-
1 pose Brutti ma Buoni alle Nocciole, Made by Mama
Topping
Fremgangsmåde
Kom alle ingredienserne i en blender og kør (gerne på shaker funktion, hvis din blender kan det), til den er skummende og let.
Fordel koldskålen i 4 dybe tallerkener og knus hasselnøddemakroner over. 2 -3 stykker er nok til 1 portion.
Pynt gerne med mynteblade