DAG til DAG LEVERING | FRI FRAGT OVER 499,- | KUNDESERVICE: +45 71 999 710
Kartoffelsalat med pastakrydderi
Vurderet til 5.0 stjerner af 1 personer
Antal
3-4 personer
Kartoffelsalat hører sommeren til, og her får du en lækker nem version.
Opskriften kan dobles op efter behov.
Ingredienser
-
1 dl ekstra jomfruolivenolie, Made by Mama
-
1 spsk pastakrydderi, Made by Mama
-
1 drys salt, Made by Mama
-
1 drys peber, Made by Mama
- 1/2 kilo små til mellemstore nye kartofler
- 1 stk forårsløg i tynde strimler
-
250 gram nybælgede rå ærter
- Evt. radiser i skriver
Fremgangsmåde
FORBEREDES I GOD TID
Rør olivenolie og pastakrydderi sammen og smag til med lidt salt og peber. Dette gøres i god tid, meget gerne om formiddagen, så smagen af urterne kan nå at udvikle sig.
KORT FØR SERVERING
Hæld kogende vand over kartoflerne og lad dem koge 8-10 minutter.
Check med en spids urtekniv om kartoflerne er møre men stadig faste.
Pil kartoflerne og vend de lune kartofler i den krydrede marinade.
Nu må kartoffelsalaten gerne trække en times tid.
Lige før serveringen vendes forårsløget og ærterne i salaten.
Mere skal der ikke til. Kartoffelsalaten er færdig.
Tips & Tricks
TIP Krydderierne kan også vendes i ymer, yoghurt eller fx cremefraiche for en mere cremet kartoffelsalat.