DAG til DAG LEVERING | FRI FRAGT OVER 499,- | KUNDESERVICE: +45 71 999 710
Hvid Sangria
Vurderet til 5.0 stjerner af 1 personer
Antal
6 personer
Sommer betyder forhåbentligt varme dage og hygge med venner og familie, og her er hvid sangria en superlækker velkomstdrink. En frisk sommerdrink der er perfekt til hyggelige stunder. Server den til en grillaften, sommerfesten eller andre festlige lejligheder og løft stemningen med denne lækre sommerforfriskning. Jeg ved jo godt, at sangria er en spansk tradition med rødvin. Derfor har jeg har skiftet rødvinen ud med en lettere italiensk hvidvin og blandet med lækre frugter og knuste isterninger. Fyldet i sommer sangriaen kan varieres i det uendelige. Her har jeg brugt ferskner, melon, ananas og hindbær. Men du kan sagtens bruge anden frugt. En sjat gin gør underværker og det gør nogle dryp af vores rosé balsamico også. Til sidst topper jeg op med f.eks. rosa Fever-Tree Tonic Water.
Ingredienser
- 1 flaske hvidvin, gerne italiensk
- 1 dl sukker
-
4 stk små ferskner i tern/både
- 1 håndfuld kirsebær
-
1 dl hindbær
-
1 dl blåbær
- 1 stk limefrugt skåret i halv og derpå i skiver
- 1 bundt mynte eller citronverbena
-
2 dl gin
-
6 – 8 dryp rosé balsamico, Made by Mama
- Isterninger
- 1 flaske mousserende italiensk vin
Fremgangsmåde
Hvis det er i sæson, kan man komme 2 hyldeblomstskærne ned i bowlen. Når lindeblomsttræet blomstrer, kan man også bruge dem. Begge dele kan udelades.
Sådan gør du - Start gerne om formiddagen, hvis bowlen skal serveres som velkomstdrink om aftenen
Hæld hvidvin og sukker op i en stor skål.
Rør lidt rundt og tilsæt frugterne i lagen sammen med mynte og gin.
Lad gerne sangriaen trække mindst i et par timer et koldt sted.
Rør forsigtigt engang imellem.
Lige før serveringen tilsættes en masse isterninger og den mousserende vin.
Sommersangriaen toppes med dryp af rosé balsamico.
Tips & Tricks
TIP! Har du en bowle i glas eller et stort patentglas, ser det flot ud at servere den hvide sangria i det. Du kan også sagtens bruge en stor skål eller et stort henkogningsglas eller hvad du nu lige har ved hånden. Brug en suppeøse til at fylde glassene op med.