DAG til DAG LEVERING | FRI FRAGT OVER 499,- | KUNDESERVICE: +45 71 999 710
Hotdogs med løgkompot
Vurderet til 5.0 stjerner af 1 personer
Antal
4-6 personer
Løgkompot er en dejlig ting at have lavet klar. Den kan opbevares på et sylteglas i køleskabet. Kompotten smager skønt i en hotdog, men også på smørrebrød, fx på roastbeef eller som tilbehør til en bøf eller kotelet.
Ingredienser
- 30 gram smør
- 6 stk store løg
- 3 dl mørkt øl
- 110 gram sukker
-
1/2 dl mørk balsamico, Made by Mama
- 1 stk laurbærblad, kan udelades
-
Salt fra kværn, Made by Mama
-
Peber fra kværn, Made by Mama
-
Ekstra jomfruolivenolie, Made by Mama
Fremgangsmåde
Lav løgkompotten
Pil og halver løgene.
Skær de halve løg i tynde både.
Svits løgene i olie og smør.
- Løgene må endelig ikke brune, de skal klares.Tilsæt øl, sukker, laurbærblad og mørk balsamico.
Lad kompotten simre i ca. 15 minutter, eller til cremet kompotkonsistens.
Smag til med salt og peber efter ønske.
- Juster evt. også smagen med en lille ekstra sjat mørk balsamico.Kan opbevares på et tætsluttende glas i køkkenskabet i 1 uge.
Lav pølsehornene
Flæk et hjemmebagt eller købt pølsebrød.
Smør indersiden med sennep og læg din yndlingspølse i brødet.
- Jeg har brugt en italiensk salsiccia pølse.Top med løgkompot og måske et par skiver syltede eller rå agurker.
Pynt med friske urter fx timian, purløg og persille.