DAG til DAG LEVERING | FRI FRAGT OVER 499,- | KUNDESERVICE: +45 71 999 710
Grillspyd med kylling og grøntsager
Vurderet til 5.0 stjerner af 1 personer
Forfatter:
Antal
4 personer
Vi er mange, der elsker at grille, og kylling fungerer godt på grillen. Kylling smager godt sammen med grillede grøntsager og de klassiske middelhavsurter. Server f.eks. en Tzatziki som tilbehør eller en blandet grøn salat med olie/eddike dressing.
Ingredienser
-
2 kyllingebryster
-
2 faste zucchini, gerne i forskellige farver
-
Dryp af rosmarinolie, Made by Mama
-
1 dl ekstra jomfruolivenolie, Made by Mama
-
1 spsk pastakrydderi, Made by Mama
-
1 dryp akaciehonning
-
1 nip salt, Made by Mama
Spyd
Marinade
Fremgangsmåde
Rør marinaden sammen i god tid - gerne dagen før.
Rens kyllingebrystet og skær kødet ud i 12 nogenlunde lige store stykker.
Kom kødet i en frysepose sammen med marinaden, og lad det marinere i køleskabet i et par timer.
Skyl og skær peberfrugten ud i 12 ca. lige store tern og skær zucchinierne i 12 skiver ca. 1 cm i tykkelsen.
Træk kød og grøntsager på 4 spyd - Start og slut gerne med et stykke peberfrugt. Det holder sammen på grønt og kød på spyddet.
Læg spyddene i et fad og dup mere marinade henover grillspyddene på begge sider. (Det tager 5–10 minutter på hver side alt efter, hvor store kødstykkerne er, og hvor varm grillen er blevet).
Skær et lille snit i et af kødstykkerne og check, at kødet er gennemstegt. Fjerkræ må ikke serveres råt.
Arranger de grillede spyd på et flot fad og dryp evt. lidt rosmarinolie henover.
Pynt med friske krydderurter
Tips & Tricks
TIP Spyddene kan også grilles på en grillpande på komfuret eller evt. i ovnen.