DAG til DAG LEVERING | FRI FRAGT OVER 499,- | KUNDESERVICE: +45 71 999 710
Grillede peberfrugter med mozzarella
Vurderet til 5.0 stjerner af 1 personer
Antal
1 person
Lækker smagfuld salat, som både kan bruges som tilbehør og som forret. Peberfrugterne kan du lave på forhånd, så den er let at samle lige før servering.
Ingredienser
-
1/2 stk peberfrugt per person i rød, gul, grøn
-
Hvid Balsamico, Made by Mama
-
Basilikumolie, Made by Mama
-
Salt fra kværn, Made by Mama
-
Peber fra kværn, Made by Mama
-
Pastakrydderi, Made by Mama
- Mozzarella
- Frisk basilikum
Fremgangsmåde
Tænd ovnen på 250 grader, eller tænd op i havegrillen.
Skyl peberfrugterne, halvér dem og fjern kerner og hvide hinder.
Læg de halve peberfrugter på en bageplade, beklædt med bagepapir og bag dem i ovnen i 15 – 20 minutter.
Sæt uret på 15 minutter og kig til dem.
- De skal bages, til skindet er sort og brændt.
- Griller du på havegrillen, så læg skindsiden nedad og hold øje med dem løbende, så de ikke brænder fast.Læg de bagte sorte peberfrugter i en plasticpose, slå knude på og kom et viskestykke omkring.
Lad peberfrugterne køle af og pil derefter skallen af.
Skær peberfrugterne i pæne strimler og anret enten på et stort fad, eller på portionstallerkener.
Dryp med lidt hvid balsamico og med basilikumolie.
Drys salt og peber på og pynt af med et drys pastakrydderi.
Top op med mozzarella.
En stor mozzarella plukkes i mindre stykker; små kugler halveres og placeres.Til sidst pyntes af med frisk basilikum.