FÅ PAKKET SOM GAVE | FÅ VEDLAGT PERSONLIGT KORT
Focaccia med oliven
Vurderet til 5.0 stjerner af 1 personer
Antal
4-8 personer
Foccacia er et ovnbagt italiensk fladbrød, som er i familie med pizzaen. Her har vi toppet det med lækre krydderoliven.
Buon appetito!
Ingredienser
-
1 ps Bio pizzamel, Made by Mama
-
1 glas oliven - Kan udelades
Fremgangsmåde
Ælt dejen sammen på en røremaskine, som anvist på posen.
Kom dejen op i en springform eller på den bageplade, den skal bages på, og lad den hæve der.
Psssst! Det er en god ide at bruge bagepapir, smurt med olivenolie. Det giver brødet en sprød overflade.Dejen skal hæve lunt 1,5 time eller til dobbelt størrelse.
Tænd ovnen på 225 grader og sæt en skål vand i bunden af ovnen.
Når dejen har hævet, fordeles oliven og eventuelt krydderurter ovenpå den hævede foccacia brøddej, og den smøres med olivenolie.
Bag brødet i 20-30 min. til det er smukt gyldent.
Tips & Tricks
TIP Smør springformen eller bagepladen godt med olivenolie inden du hælder dejen i formen - det sikrer en lækker sprød og gylden bund til det dejlige brød!