DAG til DAG LEVERING | FRI FRAGT OVER 499,- | KUNDESERVICE: +45 71 999 710
Fiskesuppe med laks
Vurderet til 5.0 stjerner af 1 personer
Spiser du for lidt
fisk? Kan børnene ikke lide fisk? Synes du at det er svært at tilberede fisk?
Hvis ja, får du her opskrift på en super nem og dejlig let, fin og forårsagtig
fiskesuppe med masser af grøntsager og laks. Vores børn spiser suppen med glæde
– især fordi der er pasta i suppen og når jeg også serverer et stykke sprød
pizzabund, bagt med tomatsauce, på siden.
Ingredienser
- 200 gram Pasta Fidanzati
-
salt fra kværn,
Made by Mama
-
3 spk ekstra jomfruolivenolie, Made by Mama
- 2 løg, finthakket
- 1 stor fennikel, skåret i små tern
- 2 gulerødder, skåret i små tern
- 2 stilke bladselleri, skåret i tynde skiver
- 2 fed hvidløg, finthakket
-
2 tsk pastakrydderi, Made by Mama
- 2 laurbærblade
- 2 dl tør hvidvin
-
1,3 l fiske- eller grøntsagsbouillon
-
peber fra kværn, Made by Mama
- 4 laksefileter, 450 gram – uden skind, skåret i passende ensartede tern
- 2 – 3 dl kogevand fra pastaen, måske lidt mere
- 2 stilke bredbladet persille, groft hakket
-
citronolie, Made by Mama
Fremgangsmåde
Kog pastaen knapt møre, som beskrevet på posen, i godt saltet vand. - Gem kogevandet.
Suppen
Svits alle urterne og hvidløg i ekstra jomfruolivenolie.
- Må ikke brune eller branke.Tilsæt pastakrydderi og laurbærblade.
Svits og rør rundt og kom hvidvin på.
Lad det koge op i et par minutter før du tilsætter den valgte bouillon. Smag til med peber fra kværn
OBS: Drop salt i første omgang.Lad suppen simre sagte i 5-10 minutter.
Test om gulerødderne er sprødmøre.
Når suppetallerkenerne er varme og klar og alle mand sidder ved bordet, tilsættes den al dente kogte pasta og fiskestykkerne.
Lad suppen lige akkurat nå kogepunktet og luk derpå for blusset og læg låg på gryden.
- Måske skal der lige tilsættes lidt af kogevandet fra pastaen, for at give lidt mere suppe og for at tilføre salt.Smag til med salt og peber, hvis nødvendigt.
Rør blidt i gryden, så fisken ikke går i stykker. Lad suppen trække i gryden i 2-3 minutter.
TOPPING
- Dryp med citronolie og drys hakket persille over. Server gerne et pizza slice på siden, bagt helt enkelt med tomatsauce.
Tips & Tricks
TIP
- Det er genialt at have forbagte pizza
slices i fryseren. Varm dem i ovnen, med tomatsauce og lidt ekstra jomfruolivenolie, og der er et nemt tilbehør eller mellemmåltid parat på 10
minutter.
- Varm gerne de dybe tallerkener op med varmt vand, lige før suppen skal serveres. Brug f.eks. kogevandet fra pastaen.
- Du kan bruge andre former for fisk, f.eks. torsk og/eller rejer/muslinger.
- Er familien glad for tomat, kan
suppen tilføres et glas af Made by Mamas tomatsauce. Det smager også rigtig godt.