DAG til DAG LEVERING | FRI FRAGT OVER 499,- | KUNDESERVICE: +45 71 999 710
Farverig pastaret
Vurderet til 5.0 stjerner af 1 personer
Antal
2 personer
Fidanzati pasta med grøn sauce og Salsiccia kødboller – en farverig og yderst velsmagende pastaret.
Ingredienser
-
250 gram pasta Fidanzati, Made by Mama
-
4 små Salsiccia pølser, neutral smag eller m. chili
-
4 stilke grønkål, kun bladene, uden stilk
-
2 fed hvidløg
-
1 dl jomfruolivenolie, Made by Mama
-
2 store håndfulde revet parmesanost, Made by Mama
-
2 – 3 gode dryp hvid Balsamico, Made by Mama
-
Peber fra kværn, Made by Mama
-
1– 2 små dryp akaciehonning
SAUCE
Fremgangsmåde
Kog pastaen i letsaltet vand.
- Gem 1- 2 dl af kogevandet.Tryk farsen ud af de italienske pølser i små kødbolle-størrelser og steg dem gyldne på en varm pande i en lille sjat jomfruolivenolie.
Kog kål og hvidløg i en gryde i letsaltet vand i fem minutter.
Dræn vandet fra i en sigte, og hæld iskoldt vand over den kogte kål og hvidløg.
Dryp vandet af og kom kål og hvidløg op i en blender.
- Kom også jomfruolivenolie og reven parmesanost i blenderen, sammen med en lille smule af kogevandet – lidt ad gangen.Blend til at saucen er grøn og smooth.
OBS: Virker saucen tynd, tilsæt lidt ekstra revet parmesanost.Kom saucen i en stor gryde og lun den meget forsigtigt op – rør konstant i saucen.
Smag til med peber fra kværn og akaciehonning.
Vend den kogte pasta i saucen og servér den omgående.
Læg kødbollerne ovenpå, riv masser af parmesanost henover og pynt med små grønkålsblade.
Servér evt. et stykke godt brød på siden.