DAG til DAG LEVERING | FRI FRAGT OVER 499,- | KUNDESERVICE: +45 71 999 710
Den nemmeste rejecocktail
Vurderet til 5.0 stjerner af 1 personer
Antal
4-6 personer
Her kommer opskriften på verdens nemmeste rejecocktail, rørt sammen på to sekunder, anrettet i et glas med stilk, eller bare på salatblade på en tallerken, du bestemmer selv.
Brug kogte rejer i lage eller fra frost, alt efter hvad du foretrækker. Sørg for at de er optøet, afdryppet og tørret af før anretning.
Ingredienser
- 200 gram pillede kogte rejer
- Salatblade, gerne romaine eller hjertesalat
- Frisk basilikum eller dild
- Citronbåde, økologiske
-
cremefraiche 38%, eller græsk yoghurt 10%/evt. halvt af hvert
-
1 glas tomatsauce, Made by Mama
- 1 nip sukker
-
Et par dryp hvid balsamico, Made by Mama
-
Havsalt og peber fra kværn, Made by Mama
Dressing
Fremgangsmåde
Dressing
Rør cremefraiche/yoghurt og tomatsauce sammen. Cirka halvt af hver.
Start med at komme lidt tomatsauce i og rør godt rundt. - Dressingen må endelig ikke blive for tynd.
Smag til med sukker, balsamico, salt og peber fra kværn.
Byg salaten
Vend de afdryppede rejer i dressingen.
Anret salatbladene og top med rejesalaten.
Pynt med et dut tomatsauce, friske urter og citronbåd. Nemmere kan det næsten ikke gøres.
Tips & Tricks
TIP: Er du vild med chili, kan du smage til med lidt tørret chili eller cayennepeber