DAG til DAG LEVERING | FRI FRAGT OVER 499,- | KUNDESERVICE: +45 71 999 710
Arancini
Vurderet til 5.0 stjerner af 1 personer
Antal
4-12 personer
Har du en rest risotto tilbage, så kan du nemt trylle den om til den lækre antipasto Arancini. Sprøde, friterede, varme risottokugler, som er uimodståeligt knasende udenpå og bløde indeni. De smager vidunderligt og passer perfekt som snack til et godt glas vin. Har du ingen risottorest, så tager det kun 20-30 min. at røre en risotto sammen – og så er du klar til at lave Arancini.
Servering: Server de lune arancini på små tallerkener. Læg en teskefuld trøffelmayonnaise i midten af tallerkenen og placér en lun arancini ovenpå. Kom en lille klat trøffelmayonnaise på toppen og læg forsigtigt et sprødstegt salvieblad ovenpå.
TIP: Arrancini kan laves i forvejen og varmes i ovnen før servering.
- Buon appetito!
Ingredienser
-
500 g kold risotto, Made by Mama
-
25 g friskrevet parmesanost, Made by Mama
-
1 sjat hvedemel
-
Salt fra kværn, Made by Mama
-
Peber fra kværn, Made by Mama
-
1 æg
- Rasp, gerne panko
-
Neutral fritureolie (F.eks. vindruekerne- eller solsikkeolie)
-
Trøffelmayonnaise, Made by Mama
- Sprødstegte salvieblade
Fremgangsmåde
På et stykke bagepapir strøes revet parmesan, hvedemel og salt og peber.
Tril den kolde risotto til små kugler på ca. 3 cm. i diameter.
Tril kuglerne i melet, til alle sider er hvide af mel.
Slå et æg ud i en dyb tallerken og pisk det sammen.
Kom rasp i en anden dyb tallerken.
Vend først kuglerne i det sammenpiskede æg og til sidst i raspen.
Steg risottokuglerne i rigeligt olie i en dyb stege- eller sauterpande.
- De skal vendes hyppigt, til de er gyldne og sprøde og ligner små appelsiner.Tag dem op af frituren og lad dem dryppe af på køkkenrulle.
Steg evt. salvieblade sprøde i olien - de pynter på den endelige servering.