DAG til DAG LEVERING | FRI FRAGT OVER 499,- | KUNDESERVICE: +45 71 999 710
Agurkerulle med rejer og tomatsauce
Vurderet til 5.0 stjerner af 1 personer
Antal
4-5 personer
En lille forårssnack, evt. før middagen eller serveret som forret med et godt stykke brød til. Så nem at lave, at der stort set ikke er en opskrift.
Ingredienser
- 1 agurk
- 2 dl cremefraiche 38% eller græsk yoghurt 10%
-
2 tsk pastakrydderi, Made by Mama – stødt til pulver i en morter
-
Kogte rejer, godt afdryppet og duppet tørre
- Dildkviste
-
Tomatsauce, Made by Mama
-
Jomfruolivenolie, Made by mama
Fremgangsmåde
Rør en creme af cremefraiche/yoghurt, eller halvt af hver.
Smag den til med stødt pastakrydderi, der klæder rejerne godt.
Skær/skræl agurken i tynde bånd med en kartoffelskræller.
Først fra den ene side, og derpå fra den anden side.Kernerne i midten kasseres.
Dup strimlerne tørre.
Fordel lidt dressing på hver strimmel og ca. 2 rejer. Rul sammen.
Fordel tomatsauce i bunden af en flad skål, eller på mindre portionstallerkener, og sæt agurkerullerne ovenpå.
Pynt med dildkviste og dryp lidt god olivenolie over.
Servér et godt stykke brød til, der kan ”tørre” den gode tomatsauce op.
Serveringsmuligheder
Brug evt. serveringen som en del af en buffet, eller sæt den på et langbord med forskellige serveringer. Foretrækker du at anrette til hver enkelt gæst, som forret, beregnes ca. 3 ruller pr. portion.
Tips & Tricks
TIP Stik evt. tandstikker af træ, uden mentol, i rullerne, så kan de spises som snack til en velkomstdrink.