DAG til DAG LEVERING | FRI FRAGT OVER 499,- | KUNDESERVICE: +45 71 999 710
1. Søndag i advent - Pizza Margherita & Pizza 'Nduja
Vurderet til 5.0 stjerner af 1 personer
Antal
5
Jeg elsker den napolitanske pizza for dens enkelhed. Den kræver ikke meget – bare gode råvarer og lidt kærlighed.
Her er to versioner med den klassiske base – tomatsauce og mozzarella – hvor den ene får et lille twist med 'Nduja. Den stærke, krydrede salami smelter ned i osten og giver pizzaen en varme og dybde, der smager af Syditalien.
Når pizzaen kommer ud af ovnen, topper jeg den med frisk stracciatella. Den kolde, cremede ost møder den varme, krydrede 'Nduja – og det er helt magisk.
Ingredienser
-
1 pose økologisk pizzamelblanding, Made by Mama
-
1 glas tomatsauce, Made by Mama
-
Pizzakrydderi, Made by Mama
-
2 kugler mozzarella
-
‘Nduja, Made by Mama
-
Burrata eller stracciatella
Fremgangsmåde
Lav pizzadej
Kom pizzamelet og det vedhæftede gær i en skål
Tilsæt 280 ml. lunken vand. (husk vandet skal være ca. 40 grader for at aktivere tørgæren)
Ælt i 5-10 min., indtil pizzadejen er glat og ensartet
Lad dejen hæve i cirka 1 ½ time et lunt sted, dækket med et fugtigt viskestykke eller husholdningsfilm
Lav pizzaerne
Del dejen op i 4-5 boller og stil dem overdækket, til du skal i gang med at rulle ud
Tænd ovnen på højest mulige temperatur.
- Har du en bagesten, så læg den ind nuTag en bolle ad gangen, rul ud til en pizza, ca. 22-25 cm i diameter
Til Margherita pizzaen gør du følgende: Smør tomatsaucen på i et tyndt lag og fordel ⅓ del af mozzarellaen ovenpå.
Til ‘Nduja pizzaen gør du følgende: Smør tomatsaucen på i et tyndt lag og kom små klatter af ‘Nduja på pizzaen. Fordel derefter ⅓ del af mozzarellaen ovenpå. HUSK: En pizza bliver bedre, når der ikke er for meget fyld på.
Sæt pizzaen i ovnen og bag den 4-6 min.
Psssst! Hold øje, da ovne bager meget forskelligt
Margherita pizza: Når pizzaen er bagt, drysses pizzakrydderiet over.
‘Nduja pizza: Når pizzaen er bagt, kom enten burrata eller stracciatella over.
