DAG til DAG LEVERING | FRI FRAGT OVER 499,- | KUNDESERVICE: +45 71 999 710
Valentine hjerter
Vurderet til 5.0 stjerner af 1 personer
Antal
4-6 personer
Der er så mange måder at vise kærlighed på – måske vejen til din Valentines hjerte går gennem det søde køkken!
Små butterdejshjerter med Nocciolata, søde og sprøde og en lille lækker forkælelse.
Opskriften er nem. Hjerterne tager max 30 min at lave.
Ingredienser
-
1 rulle færdig butterdej/275 gram
- Udrullet mål 24X40 cm.
-
1 glas nocciolata, Made by Mama
- 1 tsk lakridspulver, kan udelades
- 2 spsk perlesukker, kan udelades
Fremgangsmåde
Tag dejen ud af køleskabet 10 minutter før brug.
Rør Nocciolata cremet, lind og flydende.
Hvis chokoladecremen virker lidt fast i konsistensen, kan glasset sættes i varmt vand i nogle minutter, før den røres op.Tænd ovnen på 200 grader og beklæd en ovnplade med bagepapir.
Rul butterdejen ud, og lad det medfølgende papir sidde på dejen.
Fordel 2 – 3 spsk Nocciolata på dejen og smør den ud i et ensartet tyndt lag. Brug en lille paletkniv.
Drys evt. med lakridspulver.
Nu skal hjerterne rulles sammen.
Frigør dejen fra papiret lidt i kanten og start med at rulle fra den ene lange side og stop, når du når midten.
Vend dejstykket om og rul fra den anden langside, ind til midten.
Skær nu forsigtigt, med en skarp kniv, rullen i skiver på ca. 1,5 cm.
Læg skiverne over på bagepapiret og klem/form en spids i den ene ende, så der dannes et lille hjerte.
Brug gerne en trægrillpind for at forme den ene ende til en spids, så der dannes et hjerte.Bliv ved, til al dejen er brugt op.
Hjerterne bages i ca 10 minutter.
Hold godt øje med ovnen, ikke to ovne bager ens og hjerterne må ikke blive sorte og brankede.