DAG til DAG LEVERING | FRI FRAGT OVER 499,- | KUNDESERVICE: +45 71 999 710
Tatar med trøffelmayonnaise
Vurderet til 5.0 stjerner af 1 personer
Antal
4-6 personer
På årets sidste aften er der tradition for at gøre lidt ekstra ud af retterne, som gerne både må se flotte ud og smage fantastisk. De her små, luksuriøse minitatarer er supernemme at lave og lækre som snack til dronningens nytårstale. Hele 3 forskellige italienske trøffeldelikatesser indgår i opskriften på de lækre tatar snacks. Vi serverer tatarerne på salte, sprøde Linguette, der giver masser af salt og dejligt knas. Se frem til at smage de små bidder af luksus.
Ingredienser
- 250 gram okse- inderlår, eller mørbrad/afpudset
-
Trøffelolie, Made By Mama
-
2 spsk sort trøffelcreme, Made by Mama
-
6 små cornichoner/halverede
-
Sort peber fra kværn, Made by Mama
-
1 pakke Linguette kiks med havsalt of rosa peber, Made by Mama
-
4 spsk trøffelmayonnaise, Made By Mama
- Rød skovsyre til pynt
Fremgangsmåde
SÅDAN GØR DU
Skær kødet i fine, tynde strimler.
Brug en superskarp kokkekniv.Skær derpå strimlerne i små bitte tern.
Hak derefter kødet på brættet med kokkekniven til ønsket konsistens.
Rør kødet op med et par dryp trøffelolie, sort trøffelcreme og peber fra kværn.
Brug fingrene og form kødet til 12 små ”kødboller”.Bryd linguette kiksene i mindre stykker og sæt en tatar ”bolle” på hvert brud.
Rør mayonnaisen glat og kom den i en sprøjtepose (eller brug en frysepose).
Klip et lille huld i posen og ”dut” en klat trøffelmayonnaise på toppen af hver tatar bolle.
Top med ½ cornichon og et blad rød skovsyre.
Tips & Tricks
TIP:
Kødet skal ikke saltes, da trøffelcremen og linguette kiksene er salte i sig selv. Lad hellere gæsterne selv toppe med havsalt efter eget ønske.
Sørg også for at spise tatarkød relativt kort tid efter indkøbet - gerne samme dag. Husk at holde ekstra god køkkenhygiejne, når du arbejder med råt kød.
Gravide, små børn og svagelige personer skal undlade at spise tatar af råt kød.