DAG til DAG LEVERING | FRI FRAGT OVER 499,- | KUNDESERVICE: +45 71 999 710
Stjernegodt pizzabrød
Vurderet til 5.0 stjerner af 1 personer
Antal
4-6 personer
Stort lækkert madbrød, der bages i en fart med lidt planlægning. Udgangspunktet er Made by Mamas gode pizzamel, (gær medfølger), den serveringsklare tomatsauce, lavet af Piacentino tomater, pizzakrydderier, parmesanost og olivenolie. Brødet minder om et foccaciabrød, som du sikkert allerede kender.
Det lækre pizzabrød er genialt som snackbrød, når ungerne bliver sultne midt på eftermiddagen. Bræk et stykke af brødet og dyp det i den gode olivenolie. Også flot på et buffetbord, og en anderledes værtsgave evt. sammen med de ingredienser der skal til, for at bage brødet.
Ingredienser
-
1 pose pizzamel, Made by Mama
-
1 glas tomatsauce, Made by Mama
-
1 spsk pizzakrydderi, Made by Mama
-
50 gram reven parmesanost, Made by Mama
- Salvieblad, kan udelades
- 1 lille tomat, kan udelades
-
Ekstra jomfruolivenolie, Made by Mama
-
Havsalt, Made by Mama
Fremgangsmåde
Ælt dejen sammen, som anvist på bagsiden af posen.
Lad dejen hæve 1,5 time.
Tænd ovnen på 200 grader og beklæd en bageplade med bagepapir.
Hæld den hævede dej ud på bordet drysset med lidt mel.
Del dejen i 4 dele.
Rul 4 pizzabunde ud.
Læg den første på pladen med bagepapiret.
Smør 1/4 glas tomatsauce på bunden.
Drys med pizzakrydderi og den revne parmesanost.
Fold stjernen
Læg en anden pizzabund ovenpå.
Placer et glas eller lille skål midt på dejen og tryk let til der kommer et lille mærke.
Brug en pizzaskærer til at skære 10-15 revner ind til cirkelmærket i midten hele vejen rundt.
Sno nu de opståede strimler, to og to.
Det skal gå lidt hurtigt, før dejen sætter sig fast på bagepapiret.Pynt med en tomat i midten, salvieblade eller lign. og dryp med lidt olivenolie.
Drys evt. lidt salt på brødet.
Lad gerne brødet efterhæve 15 – 20 - 30 minutter et lunt sted, hvis du har tiden. Ellers kan du godt sætte det direkte i ovnen.
Tips & Tricks
TIP: Brødet smager virkeligt lækkert lunt, når osten i midten stadig er lidt blød. God som snack, til supper eller som sandwichbrød i madpakkerne, lagt sammen med lidt skinke eller pølseskiver.