DAG til DAG LEVERING | FRI FRAGT OVER 499,- | KUNDESERVICE: +45 71 999 710
SPRØD, SMUK OG SIMPEL SALAT
Vurderet til 5.0 stjerner af 1 personer
Antal
6 personer
Vi spiser mange salater i hverdagen, og derfor går vi heller ikke ”ned” på det sprøde sunde tilbehør i den søde juletid. Jeg har anrettet denne julesalat i små ”hapser” som en slags delikat fingerfood. Lige til at snuppe sammen med en drink, som forret eller som en del af julebordet. Skru op eller ned for størrelsen på salaten, alt efter hvor mange I er omkring bordet.
Ingredienser
- 1 grøn julesalat
- 1 rød julesalat
- 15 smuttede mandler
- 1 stor pære, fast men moden
- 2 spsk. granatæblekerner
- 1 god sjat jomfruolivenolie, Made by Mama
- Salt og peber fra kværn, Made by Mama
- 1 god sjat mørk Balsamico, Made by Mama
Salaten
Salatdressingen
Fremgangsmåde
Skær bunden af julesalaterne.
- Skær et X i bunden, og sæt dem i en høj skål med iskoldt vand. Når de har trukket sig sprøde efter et par timer, pilles bladene forsigtigt af.Rist mandlerne gyldne på en varm pande og hak dem derpå groft.
Skær pæren i kvarte, og derpå i små tern og vend den med jomfruolivenolie og lidt citronsaft i en skål, så de ikke bliver brune.
Julesalatbladene duppes tørre og fordeles på et stort flot fad
Kom pæretern ned i salatbådene sammen med mandlerne.
Høvl parmesanosten i flager og fordel dem i salatbådene.
- Brug trøffelhøvlen eller en kartoffelskræller.Kværn lidt salt og peber henover og pynt med granatæblekerner.
To sekunder før serveringen dryppes julesalatbådene med mørk Balsamico.