DAG til DAG LEVERING | FRI FRAGT OVER 499,- | KUNDESERVICE: +45 71 999 710
Spaghetti med tun
Vurderet til 5.0 stjerner af 1 personer
Antal
4 personer
Blid, blød og billig at lave og altid en succes hos både børn og voksne. Genial til sultne unger efter skoletid. Eventuelle rester kan spises næste dag - som madpakkemad.

Ingredienser
-
300 gram spaghetti, Made by Mama
- 1 stor gryde vand
-
2 spsk salt, Made by Mama
-
4 stk snackpeber, gerne i blandede farver
- 2 fed hvidløg
-
1 drys peber fra kværn, Made by Mama
- 1 citron, skal og lidt saft
-
2 dåser tun, 120 gram i olie eller vand
- 1 håndfuld persille, grofthakket
-
1 håndfuld basilikumblade, grofthakket
-
1 dl økologisk ekstra jomfruolivenolie, Made by Mama
-
1 spsk pastakrydderi, Made by Mama
Fremgangsmåde
KRYDDEROLIE
Varm olien forsigtigt op og tilsæt krydderiblandingen.
Lad det lige boble let op og tag derpå gryden af varmen. - Dette kan med fordel gøres dagen før.
Opbevares på patentflaske og bruges som topping på pastaretter og salater m.v.
PASTAEN
Kog spaghettien i rigeligt saltet vand, efter anvisningen på pakken, ca. 9 minutter.
Skyld og rens peberfrugterne, halvér dem og skær dem i strimler.
Pil hvidløgene og skær dem i tynde skiver.
Svits peberfrugterne i olie på en pande ved middel varme.
Tilsæt hvidløg og reven skal af citronen.
- Brug gerne et juliennejern.Smag til med salt og peber fra kværn og et par dryp citronsaft.
Hæld vandet fra spaghettien.
Vend nu hurtigt det hele rundt sammen med spaghettien.
SERVERING
Servér omgående, gerne i opvarmede dybe tallerkener.
Dryp evt med krydderurteolie og pynt med persille.