DAG til DAG LEVERING | FRI FRAGT OVER 499,- | KUNDESERVICE: +45 71 999 710
Prosciutto di parma med selleriremoulade
Vurderet til 5.0 stjerner af 1 personer
Antal
1 person
Fint revet rå knoldselleri i trøffelmayonnaise rørt med kapers og ruccola, serveret med parmaskinke er et smagsmatch made in heaven. Perfekt som en let og enkel frokostret, eller anrettet i mindre portioner som en lille smagfuld forret.
Ingredienser
-
2 spsk trøffelmayonnaise, Made by Mama
- 1 spsk yoghurt naturel
- 1 lille sjat koldt vand
-
½ tsk dijonsennep
- 1 nip sukker
- 1 lille dryp citronsaft
-
1 spsk kapers drænet for væde/grofthakket
-
1 tsk fintreven peberrod/kan udelades
-
½ lille knoldselleri/revet i strimler
-
1 håndfuld ruccola salat/plukket i lidt mindre stykker
-
4 skiver prosciutto di Parma (Parmaskinke)
-
Friskkværnet peber, Made by Mama
-
Trøffelolie, Made by Mama
Fremgangsmåde
Rør trøffelmayonnaisen sammen med yoghurt og vand.
Smag den til med kapers, sennep, reven peberrod, citronsaft, et nip sukker og peber fra kværn.
Vend reven knoldselleri og ruccolasalat i dressingen.
Arranger skinkeskiverne på tallerkenerne og læg en bunke ”remoulade” på midten.
Top med peber fra kværn og et dryp trøffelolie.
Tips & Tricks
TIP Kom den skrællede knoldselleri i iskoldt vand med citronsaft, hvis der går lidt tid, før du får den revet ellers bliver den brun. Det samme gælder også den revne knoldselleri, hvis du ikke rører remouladen sammen, straks efter den er revet.