DAG til DAG LEVERING | FRI FRAGT OVER 499,- | KUNDESERVICE: +45 71 999 710
Pizzasnegle
Vurderet til 5.0 stjerner af 1 personer
Antal
6-8 personer
Små sprøde snegle, bagt med pizzamel og fyld a la i pizza. Sneglene kan bages i god tid, fryses ned og lunes i ovnen, lige før de skal serveres. Du kan også vælge at bage store pizzasnegle og bruge dem til madpakkerne. Det vil ungerne garanteret elske dig for.
FORSLAG TIL FYLD
Tomatsauce og revet parmesanost
Sort trøffelcreme og pinjekerner
Pizzakrydderi, rørt op som pesto, og bacon i små terninger
Ingredienser
-
1 pose pizzamel bio, Made by Mama
-
1 glas tomatsauce, Made by Mama
-
Revet parmesan, Made by Mama
-
1 glas sort trøffelcreme, Made by Mama
-
Pizzakrydderi, Made by Mama
- 1 pk bacon
- Pinjekerner
- Frisk basilikum
- Evt. rosmarin
-
Ekstra jomfruolivenolie til stegning, Made by Mama
Fremgangsmåde
Ælt dejen sammen som anvist på posen.
Del dejen i 3 lige store klumper, der sættes til hævning i 3 skåle, med et fugtigt klæde over.
Start med at rulle 1 kugle dej tyndt ud, på meldrysset bord, til et rektangulær a la en pizza.
Smør det valgte fyld på dejen.
Rul dejen sammen, på den lange led, a la en roulade.
Skær nu tynde skiver, med en super skarp kniv.
-Man må ikke trykke for hårdt, men skære lige så forsigtigt, ca. 1 cm tykke skiver.Læg de små snegle på en bageplade, beklædt med bagepapir.
Tænd ovnen på 200 grader
Sæt sneglene til hævning, i ca. 30 min., med et fugtigt viskestykke over.
De skal hæve, til de er flotte i formen.
Top nu med et dryp olivenolie og pynt med urter eller nødder.
Bages i 5–10 minutter, til sneglene er gyldne og sprøde. Afkøles på en rist.