DAG til DAG LEVERING | FRI FRAGT OVER 499,- | KUNDESERVICE: +45 71 999 710
Pistacieis
Vurderet til 5.0 stjerner af 1 personer
Antal
6 personer
Nem og vanvittig lækker dessert! Du kan piske pistaciemousse og servere omgående eller komme moussen i en plastboks og i fryseren, så er der lækker cremet is. Mums! Begge dele smager så godt at vi lavede den to gange på en weekend – først til os selv og dagen efter til gæster!
Ingredienser
-
1 glas Pistacchio, cremet pistaciecreme, Made by Mama
-
1⁄2 liter piskefløde
-
1 limefrugt, ca. 1⁄2 frugt, kun revet skal – kan udelades
-
2 spsk. grønne usaltede pistacienødder, hakket
-
2 stilke frisk mynte
-
1 nip havsalt, Made by Mama
Fremgangsmåde
Lad glasset med pistaciecreme stå på køkkenbordet til det har stuetemperatur.
Tag piskefløden ud af køleskabet 30 min før du skal i gang, så der ikke er for stor temperaturforskel på fløden og pistaciecremen.
Kom pistaciecremen i en dyb skål og kør den glat og cremet med et piskeris, gerne på en røremaskine.
Tilsæt fløde og et nip salt og pisk blandingen stille og roligt, til moussen begynder at ligne pisket flødeskum.
- Pas på at den ikke bliver for stiv og grynet!Når moussen har det rette tekstur, vendes lidt revet limeskal i.
Iscream
Hæld den cremede mousse i en plastboks
- Pynt evt. med hakkede pistacienødder, limeskal og et nip havsalt.Kom boksen i fryseren til næste dag.
- Husk at tage den ud af fryseren 10-15 minutter, før isen skal anrettes.
Anretning
Fordel moussen i 6 glas
Riv limeskal henover og pynt med hakkede pistacienødder og frisk mynte, evt. et lille nip havsalt, da det fremhæver smagen.
Tips & Tricks
TIP Du kan fylde glassene med mousse i god tid, f.eks. om formiddagen, og opbevare dem på køl med film henover og pynte lige før serveringen.