DAG til DAG LEVERING | FRI FRAGT OVER 499,- | KUNDESERVICE: +45 71 999 710
Pasta al pomodoro
Vurderet til 5.0 stjerner af 1 personer
Antal
4-5 personer
Pasta med tomatsauce er tit på menukortet hjemme hos os – stod det til vores søn, Carl Frederik, fik han det hver dag til frokost. Det smager dejligt, og i denne version tager det heller ikke mange minutter at lave.
Buon appetito!
Ingredienser
Fremgangsmåde
Sæt en stor gryde vand over.
Når det koger, saltes det, og pastaen kommes i.
- Rør jævnligt rundt, så pastaen ikke klistrer fast.Tomatsaucen er allerede smagt til med krydderier og afbalanceret i smagen, så du skal ikke gøre andet ved den, end at varme den op i en pande ved svag varme.
Når pastaen er al dente, hældes vandet fra i et dørslag.
- Det er vigtigt, at du ikke ryster alt vandet ud af pastaen.Så snart du har hældt pastaen op i dørslaget, kommer du den direkte op til tomatsaucen.
I den ”våde” pasta er der stivelse, som er med til at legere pastaretten.
Når du har vendt pastaen i tomatsaucen, er den klar til servering.
Top til sidst med reven parmesan og frisk basilikum.