DAG til DAG LEVERING | FRI FRAGT OVER 499,- | KUNDESERVICE: +45 71 999 710
PAPPADELLE MED AVOCADO
Vurderet til 5.0 stjerner af 1 personer
Antal
4-6 personer
Jeg kender ingen, der ikke elsker avocado og kan man forestille sig noget bedre end en cremet pastasauce lavet med modne avocadoer? Jeg har en god ven, der er stor fan, nu må jeg vist også hellere prøve denne trendy opskrift!

Ingredienser
- 500 gram pappardelle, Made by Mama
-
2 fed hvidløg, finthakket
-
2-3 modne avocadoer
-
½ tsk tørret chili, Made by Mama
-
1 lime, fintreven skal og saft
-
1 håndfuld frisk basilikum, groft hakket
-
1 håndfuld bredbladet persille, groft hakket
-
2 dl revet parmesanost, Made by Mama
-
1/2 dl jomfruolivenolie, Made by Mama
-
salt og peber fra kværn, Made by Mama
-
1 dl pinjekerner, ristet gyldne på en varm pande
TOPPING
-
Pinjekerner
-
Reven parmesanost, Made by Mama
-
Persille/basilikumblade
Fremgangsmåde
Kog pasta Pappardelle efter anvisningen på emballagen.
Dræn kogevandet fra
- Husk at gemme lidt af kogevandet til saucen.Kom hakket hvidløg og tørret chili i en stor serveringsskål.
Skær avocadoerne over og fjern stenen. Tag kødet ud af skallerne og skær det i 1x1 cm stykker og kom dem i skålen.
Riv skallen og pres saften fra limefrugten.
Kom begge dele hen over avocadoerne i tern.
Kom nu persille, basilikum og parmesanosten i skålen,
Tilsæt olivenolie, smag til med salt og peber.
Vend det hele forsigtigt sammen; brug et salatsæt eller to store spiseskeer.
Vend forsigtigt den kogte drænede pasta pappardelle rundt i skålen.
- Virker blandingen lidt for tyk, vendes lidt af kogevandet i.Drys ristede pinjekerner og reven parmesanost over retten.
Pynt med persille/basilikumblade