DAG til DAG LEVERING | FRI FRAGT OVER 499,- | KUNDESERVICE: +45 71 999 710
Minestrone
Vurderet til 5.0 stjerner af 1 personer
Antal
4-5 personer
Verdens nemmeste og lækreste grønsagssuppe. En ægte sparesuppe, der kan laves af de rester, der nu engang er i køleskabet. Suppen er tæt på den mest kendte, klassiske italienske suppe i hele verden. Jeg laver den tit og improviserer med eller uden kød. Dog skal der altid være en form for pasta i suppen og naturligvis reven parmesan på toppen. En ægte tøm-køleskabet- suppe, og en god måde at undgå madspil på. Her kommer opskriften på en lækre og fyldig minestronesuppe.
Ingredienser
- 1 stort løg i fine tern
- 2 store gulerødder i fine tern
- 2 stilke blegselleri, med blade, i tynde skiver
-
Ekstra jomfruolivenolie, Made by Mama
-
1 fed hvidløg, finthakket
- 2 bagekartofler i tern
- 4 store stilke cavolo Nero, italiensk grønkål, skåret i tynde strimler
-
1 lille spidskål i tynde strimer.
-
1 glas tomatsauce, Made by Mama
- 1,5 liter grøntsagsbouillon, Herbamare er rigtig god
- 1-2 stilke rosmarin
- 3-4 kviste timian
- 2 laurbærblade
-
100 gram pasta Pappadelle, brækket i mindre stykker, Made by Mama
-
Salt, Made by Mama
-
Peber, Made by Mama
- 1 nip tørret chili
- Skiver af saftigt surdejsbrød som tilbehør
-
Ekstra jomfruolivenolie, Made by Mama
-
Revet parmesanost, Made by Mama
TOPPING
Fremgangsmåde
Skyl og rens grønsagerne, og skær dem i fine tern.
Varm olivenolien op i en stor suppegryde.
Svits først løg, gulerødder og blegselleri.
Tilsæt resten af urterne og svits dem
Men de må ikke brune.Tilsæt resten ingredienserne, undtagen pasta pappadelle, og lad suppen simre i 30-40 min. ved svag varme.
Bræk spaghettien i mindre stykker; kom den i suppen og lad koge med i 5 minutter.
-Spæd evt. suppen op med lidt mere urtebouillon, hvis suppen er blevet for tyk.Smag til med salt og peber og måske et lille pift chiliflager.
SERVERING
Suppen serveres varm med et dryp af den gode ekstra jomfruolie på toppen og masser af friskrevet parmesanost.
Og selvfølgelig et godt stykke brød, som kan dyppes i suppen.
Suppen smager næsten bedre dagen derpå. Så gem evt. rest og nyd den.