DAG til DAG LEVERING | FRI FRAGT OVER 499,- | KUNDESERVICE: +45 71 999 710
Laksetatar serveret som hapsere
Vurderet til 5.0 stjerner af 1 personer
Forfatter:
Antal
12 personer
Skøn hapser til at starte sommerfesten på med et glas hvidvin i den anden hånd. Kan serveres som 12 hapsere i salatblade eller portionsanrettes som forret til 6 personer.
Ingredienser
- 250 gram rå laks uden skind – i små tern
- 1 stk stor (eller 2 små) moden, men fast, avocado – i små tern
- 1 stilk forårsløg, i tynde ringe
- ½ stk agurk, skrællet, kernerne fjernet, i små tern
-
6 stk. minitomater, halveret, kerner fjernet og kødet skåret i små tern
- Evt. skallen af ¼ saltet citron, skåret i små tern. Ellers revet skal af ½ citron
-
Salt fra kværn, Made by Mama
-
peber fra kværn, Made by Mama
-
Et par dryp hvid balsamico, Made by Mama
-
Citronolie, Made by Mama
-
1 – 2 stk små romaine salathoveder – hele blade, skyllet og duppet tørre
- Dildspidser
- Rosa peberkorn
TIL ANRETNING
Fremgangsmåde
Alt til tataren vendes forsigtigt i en skål.
Start med lidt citronolie og mærk efter, om tataren holder sammen.
- Måske skal der tilsættes lidt mere citronolie.Smag til.
Serveringen
Anret 1 spsk tatar i hvert salatblad, placeret på små undertallerkener.
Pyntes med dildspidser.
Drys til sidst med rosa peberkorn.
Tips & Tricks
HUSK den rå laks skal en tur i fryseren, før den bruges til tatar. Temperaturen skal være under 20 minusgrader – og den skal være i fryseren i mindst 24 timer.