DAG til DAG LEVERING | FRI FRAGT OVER 499,- | KUNDESERVICE: +45 71 999 710
LABNEH MED GRILLEDE ZUCCHINI
Vurderet til 5.0 stjerner af 1 personer
Antal
6
Cremet labneh med et strejf af aromatisk krydreolie, toppet med grillede zucchini, sprøde granatæblekerner og en fyldig nødde-dressing. En enkel, men raffineret ret, perfekt som forret, tilbehør eller en del af et mezebord.

Ingredienser
-
5 dl græsk yoghurt, 10 %
-
1 god sjat rosmarinolie eller citronolie, Made by Mama
-
Havsalt, Made by Mama
-
Peber fra kværn, Made by Mama
-
2 faste zucchini
-
1 dl granatæblekerner
-
1 lille rød chili, i tynde ringe
-
Krydderurter efter smag
-
1 dl olivenolie, Made by Mama
-
1 spsk Pizza krydderi, Made by Mama
-
25 g smør
-
25 g hasselnødder, afskallede og let knuste i en morter
-
1 spsk mørk balsamico, Made by Mama
-
2–3 dryb hvid balsamico
-
1 spsk akaciehonning
Fremgangsmåde
Labneh
Rør yoghurten cremet med krydreolien. Smag til med salt og lidt peber.
Zucchini
Skær zucchini i ca. 1 cm tykke skiver. Læg dem i ét lag på et fad og drys let med salt. Lad dem trække i op til 30 minutter. Dup skiverne tørre med køkkenrulle og grill dem på begge sider – enten på havegrillen eller på en grillpande i køkkenet.
Dressing
- Kom olie, pizzakrydderi, hasselnødder og smør i en lille gryde. Lad det akkurat bruse op, sluk for varmen og tag gryden af. Urterne skal varmes, ikke brændes. Rør begge slags balsamico og honning i. Smag til med et nip salt.
Anretning
Smør labneh ud på et stort serveringsfad eller fordel på 6 små tallerkener. Læg de grillede zucchiniskiver ovenpå. Dryp den kolde dressing ud over retten, og pynt med granatæblekerner, chili og friske krydderurter.