DAG til DAG LEVERING | FRI FRAGT OVER 499,- | KUNDESERVICE: +45 71 999 710
Kaffe og chokoladebomber
Vurderet til 5.0 stjerner af 1 personer
Antal
6-8 personer
Om du er til kaffe eller ej, så er disse havregrynskugler, smagt til med kaffe og Nocciolata, et hit. De er så nemme at lave, at alle kan være med, også børnene. Det er espressoen, der er hemmeligheden. Den fungerer som krydderi, og sammen med Nocciolataen får kuglerne en helt vidunderlig smag. PS. Det er en god idé at lav dobbelt portion, når du er i gang!
Ingredienser
- 75 g blødt smør
- 75 g flormelis
- 175 g havregryn finvalsede
- 25 g kakaopulver
- 1 tsk vaniljepulver
-
1 tsk lakridspulver, kan udelades
- 3-4 spsk espresso ”Sinse1939” let afkølet, Made by Mama
-
3 spsk nocciolata, Made by Mama
- Hakkede mandler, kokosmel, lakridspulver, sesamfrø, havregryn, kokosmel eller måske farvet krymmel
Pynt
Fremgangsmåde
Alt røres sammen i en røreskål til en sammenhængende masse.
Brug gerne en røremaskine eller håndmikser.
Smag evt. til med mere kaffe og sæt nu skålen på køl.
Dette gøres i god tid. Det er meget nemmere at arbejde med massen, når den er helt kold.
Gør det valgte drys klar på bagepapir.
Brug en teske til at tage små hapser af massen, der trilles i hånden.
Vend bomberne i det valgte drys.
Stilles på køl, til de skal spises.
Kan også fryses ned i mindre portioner og serveres frosne. Bomberne tør hurtigt op, og smager skønt iskolde.