DAG til DAG LEVERING | FRI FRAGT OVER 499,- | KUNDESERVICE: +45 71 999 710
Jordbær med pistacieflødeskum
Vurderet til 5.0 stjerner af 1 personer
Lille ”smart” dessert, anrettet i en fart.
Ingredienser
-
½ l piskefløde
- 1 glas Pistacchio creme, Made by Mama
- frisk frugt, fx jordbær
- Salt fra kværn, Made by Mama
Fremgangsmåde
Tag Pistacchio cremen ud af køleskabet 1 time før brug.
Rør den helt glat og cremet med en teske. Rør helt ned i bunden af glasset.
Pisk fløden til let skum, endelig ikke for meget.
Dryp lidt Pistacchio creme hen over skummet og vend forsigtigt rundt med en dejskraber.
Vurdér selv, hvor meget og hvor lidt. Flødeskummet må gerne se marmoreret ud.Sæt cremen op på kanten af et portionsglas, eller på kanten af en tallerken – brug en dejskraber.
Top med friske jordbær og et dryp af den lækre Pistacchio creme.
- Kværn evt. ent lille bitte drys salt henover – meget lidt!- Klar, parat – servér!
Tips & Tricks
TIP Pistaciecremen fra Made by Mama er lavet på helt rene råvarer uden kunstige tilsætningsstoffer, for cremen indeholder intet andet end 50% lækre italienske pistacienødder, 40% sukker, 10% ekstra jomfruolivenolie og en knivspids salt.