DAG til DAG LEVERING | FRI FRAGT OVER 499,- | KUNDESERVICE: +45 71 999 710
Jomfruhummer serveret med trøffelmayonnaise
Vurderet til 5.0 stjerner af 1 personer
Forfatter:
Antal
4 personer
En lille luksus i sommertiden der er værd af prøve.
Jomfruhummere på enten grillen eller i ovnen er en virkelig lækker måde at tilberede en meget nem og skøn forret eller frokost på.
Sammen med krydderolien og trøffelmayonnaisen får man en super lækker ret, langt de fleste vil elske i sommertiden.
Ingredienser
-
1 dl ekstra jomfruolivenolie, Made by Mama
-
1 spsk pastakrydderi, Made by Mama
-
12 rå jomfruhummere
-
1 drys salt, Made by Mama
-
1 drys peber, Made by Mama
- 2 citroner, halveret
-
1 glas trøffelmayonnaise, Made by Mama
Fremgangsmåde
KRYDDEROLIE
Lun olivenolien op i en lille kasserolle og tilsæt krydderiblandingen.
Når olien lige akkurat bobler, tages gryden af varmen.
Dette må meget gerne forberedes dagen før, den skal bruges.
TILBERED HUMMEREN
Grill de halve citroner i et par minutter på en grillpande eller på havegrillen.
Pssst! Dette fremhæver smagen af citron, der bliver mere sød og så ser det flot ud med striberne på skærefladen.Flæk jomfruhummerne og fjern tarmen; en lille sort streng.
Pensl jomfruhummerne med krydderolie, og krydr med salt og peber.
Grill dem ca. 5 minutter under ovngrillen eller ca. 10 minutter på en kul- eller gasgrill.
- Nu er hummerne klar til servering.
SERVERING
Kødet sidder i halen og smager skønt med citronsaft, en klat trøffelmayonnaise, et stykke godt brød og evt. en let salat på siden.
Tips & Tricks
GODT AT VIDE: Made by Mamas pastakrydderi indeholder citronskal, persille, hvidløg og chili. Derfor er den også velegnet til skaldyr.
TIP Gem skallerne og kog en hummersuppe eller sauce på dem.